Reolmarked, standleje, reolleje

Kræmmeriet er en fælles handelsplads for private og små erhvervsdrivende. Vi sælger alt fra godt håndarbejde og brugskunst til genbrug og god vin.

Kræmmeriet er en blandet landhandel, hvor der også er plads til dig og dine ting/produkter. Har du dermed noget du vil sælge, er Kræmmeriet et godt sted at placere dette. 

Du lejer en reol, og vi sørger for salget. 

STANDLEJE (1 REOL) KUN 60 KR. PR. MDR. FEBRUAR OG MARTS 2019

Priser

Antal reoler Pris pr. reol pr. mdr.
             1              175,- kr.
2 165,- kr.
3 160,- kr.
4 150,- kr.
   
Opstartsgebyr 125,- kr.

Alle priser er incl. 25% moms

Bestilling af reol

Udfyld formularen og vi kontakter dig

Udbetaling og lejebetingelser

Lejemålet (standen), som betales forud hver måned, fornyes automatisk indtil det opsiges skriftligt. Dette skal ske ved at sende en mail til opsigelse@lundhoff.dk senest den 20. i måneden, hvorefter lejemålet ophører den sidste dag i samme måned. Ved opsigelse skal lejemålet (standen) være ryddet og rengjort senest den sidste dag i måneden kl. 12.00.

Dit salg bliver opgjort pr. måned, og du modtager en opgørelse over dette primo i den efterfølgende måned. Kræmmeriet tager 10% i provision af salget, hvilket modregnes i dine indtægter inden udbetaling til dig. Udbetalinger sker ca. den 10. i måneden. 

Sammen med opgørelsen fremsendes faktura på standlejen. Betaling af standleje skal ske senest den 10. i samme måned. Ved manglende rettidig betaling pakkes dine ting i kasser og opbevares i 30 dage, hvorefter de overgår til Kræmmeriet. Kræmmeriet påregner 125 kr. for dette.

Du har selv ansvaret for dine varer, og Kræmmeriet kan ikke gøres erstatningsansvarlig overfor dem. Tjek med dit forsikringsselskab, hvordan du er dækket ifm f.eks tyveri eller ødelagte varer.

Vi henstiller til, at varer der sælges er af god stand og kvalitet. Dette sikrer, at det er interessant at handle hos Kræmmerriet, og kunderne kommer mere end en gang. Det er også vigtigt, at du sørger for, at din stand holdes ren.

Det er IKKE tilladt at sælge fødevarer, kopivarer, våben, farligt/giftigt materiale, pornografisk materiale eller levende dyr. 

Du får tildelt et sælgernr. og udleveret tilhørende prisetiketter med stregkoder. Der udleveres etiketter med fortrykte priser, som kan anvendes. Alternativt skrives prisen tydeligt på tom stregkodeetiket.

Det er kun varer med prisetiket, udleveret af Kræmmeriet, der kan sælges. Varer uden valid etiket opbevares i 30 dage, hvorefter de overgår til Kræmmeriet.